For investorer

Bli matchet med spennende og innovative startups med bærekraft i kjernen.

Tilpasset dealflow til investorer, fond og stiftelser

Hos oss finner du nye og spennende selskaper med impact

Det er mange ulike startups som løser samfunnsutfordringer. Noen jobber for å forbedre dagens velferdstilbud, mens andre kan jobbe med løsninger på lokale utfordringer.

Mange har en tydelig kommersiell profil og internasjonale ambisjoner. Noen av disse selskapene er ideelle, mens andre er ordinære aksjeselskap.

Banebrytende startups

Selskapene vi har jobbet med er spesielt utvalgt for sine særlig gode løsninger på prioriterte samfunnsproblemer. Etter et halvt år i akseleratoren kjenner vi teamene, deres potensial og utfordringer svært godt. Fellestrekket for alle er at de styrer etter både impact og økonomiske resultater.

Vi kobler våre startups med riktig type kapital

Ulike selskap har ulikt behov for finansiering. Det er viktig at de finner rett type kapital for akkurat den fasen de er i, og at de finner investorer som er engasjert i den konkrete samfunnsutfordringen de jobber med å løse.

Bli med i vårt nettverk

Bli en del av vårt nettverk og bli kjent med startups som passer for deg. Du vil også få invitasjoner til aktuelle arrangement og nyttige tips om ulike verktøy som gjør det enklere å investere i impact.

Vi jobber med selskaper innenfor disse områdene

Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.