Om oss

Vi jobber for at enda flere selskaper med impact i kjernen skal lykkes, og bidra til et mer bærekraftig næringsliv.

Våre tjenester

Forretningsutvikling tilpasset selskapets behov

Gjennom Akseleratoren og Studio gir vi entreprenører skreddersydd bistand til å ta neste steg på gründerreisen. Dette er gratis tilbud, og er finansiert av våre partnere som ønsker å se flere løsninger på samfunnsutfordringer lykkes.

En kobler mellom startup og kapital

Vi investerer ikke kapital i selskapene, men opererer som en kobler mellom våre selskaper og investorer og stiftelser. Som finansiør kan du ta del i nettverket vårt og møte selskaper som passer ditt investeringsmandat.

Vårt bidrag

Impact-drevne startups er pionerer i et nytt næringsliv der samfunnseffekt er like viktig som profitt. Vårt bidrag er å styrker dem med kunnskap, nettverk og kapital – slik at enda flere lykkes.

Styrker samfunnsinnovasjon

Impact-definisjon

Enkelt sagt betyr impact å skape en positiv endring for mennesker og/eller planeten. Vi bruker denne definisjonen for å kartlegge hvilke selskaper som matcher våre tilbud.

Vi jobber med et mangfold av impact-startups

Siden 2018 har vi jobbet med mange forskjellige type selskaper. Felles er at de har innovative løsninger på noen av samfunnets ­største utfordringer.

Forretningsutviklere

Teamet

Bilde av Abubakar Khalid

Abubakar Khalid

Impact Management Manager
Bilde av kommunikasjonsrådgiver Anniken Grundt.

Anniken Grundt

Kommunikasjons­rådgiver
Bilde av Mia Juulseth

Mia Juulseth

Prosjektkoordinator

Styret

Bilde av Henriette Skretteberg

Henriette Skretteberg

Styreleder
Bilde av Sundeep Singh

Sundeep Singh

Styremedlem
  Bilde av Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  Styremedlem

  Startet av Ferd Sosiale Entreprenører

  Impact StartUp ble etablert som et prosjekt i Ferd Sosiale Entreprenører (FSE) i 2018, inspirert av et dansk program i regi av Den Sociale Kapitalfond.

  FSE startet Impact StartUp fordi de ønsket å følge opp flere sosiale entreprenører enn det de hadde kapasitet til selv. Tanken var å etablere et miljø som kunne gi oppstartsselskaper viktig kunnskap og verktøy, så flere lykkes. I 2020 ble Impact StartUp skilt ut som et eget ideelt selskap.

  Partnere og støttespillere

  Etterhvert har flere norske eierfamilier, stiftelser og investorer blitt med som partnere. Våre partnere og støttespillere er helt sentrale for at vi kan styrke det økosystemet selskapene trenger for å ta ut sitt potensial og nå sine impact-mål.

  Er du interessert i å støtte våre tilbud? Ikke nøl å ta kontakt for en uforpliktende prat.

  Eier og hovedpartnere

  Logo Klaveness stiftelsen
  Klaveness stiftelsen

  Nordiske partnere

  Vi er en del av et nordisk nettverk sammen med Propser i Sverige, Den Sociale Kapitalfond i Danmark og Epiqus Nordic i Finland. Dette nettverket gir oss verdifull erfaringsutveksling, informasjon om spennende impact startups, og en mulighet til å koble våre skaleringklare selskaper med andre nordiske markeder.

  Nordiske partnere

  Logo Prosper
  Prosper
  Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen Få siste impact-nytt fra bransjen

  Nyheter fra våre selskaper, relevante arrangementer, og herlig nerding på impact-faget.